مرسدس-بنز (به آلمانی: Mercedes-Benz، مرسیدِس-بنز)، شرکت خودروسازی آلمانی و از زیرمجموعههای شرکت دایملر آ.گ است، که در زمینه طراحی و ساخت انواع خودرو، کامیون، اتوبوس و موتورهای درونسوز، همچنین ارائه خدمات مالی (لیزینگ و بیمه خودرو) و نیز تعمیر خودرو فعالیت مینماید. کارخانه اصلی و دفتر مرکزی شرکت مرسدس بنز در شهر اشتوتگارت قرار دارد.
ریشههای تأسیس شرکت مرسدس-بنز، به سال ۱۹۲۶ بازمیگردد، که در پی ادغام دو شرکت خودروساز آلمانی، یعنی بنز اند سی (تأسیس در ۱۸۸۳ توسط کارل بنز) و دایملر-موتورن-گیزلشافت (تأسیس در ۱۸۹۰ توسط گوتلیب دایملر و ویلهلم مایباخ) دایملر-بنز راهاندازی شد.
با تشکیل شرکت ادغامی، ضرورت استفاده از یک نام تجاری مشترک احساس میشد، چرا که در یک سو شرکت بنز آگ قرار داشت، که از سال ۱۸۸۳ تا هنگام تشکیل شرکت جدید، برای بیش از ۴۰ سال، خودروهایی با برند بنز تولید مینمود. در سوی دیگر، شرکت دایملر-موتورن-گیزلشافت (بهاختصار دیامجی) قرار داشت، که در سال ۱۸۹۰ توسط گوتلیب دایملر و ویلهلم مایباخ راهاندازی شده بود. این شرکت برای نخستین بار از موتورهای چهارزمانه و کاربراتور در خودروهای خود استفاده نمود، ولی در پی درگذشت دایملر در سال ۱۹۰۰ و انعقاد قراردادی میان مایباخ و امیل جلینک، شرکت دیامجی، خودروهای خود را با برند مرسدس (که از ابتدای نام دختر جلینک، یعنی مرسدس جلینک گرفته شده بود)، عرضه میکرد.
از تاریخ ۲۸ ژوئن ۱۹۲۶ خودروهای تولید شده توسط کارخانجات شرکت جدید، با برند مرسدس بنز به بازار عرضه گردید.
مرسدس-بنز سری-ال (کامیون) :
نوعی از کامیونهای سری ال مرسدس بنز (به انگلیسی: Mercedes-Benz L-series truck) که در ایران با نام بنز مایلر (به آلمانی: Meiller) شناخته میشوند،مایلر در سیستم تعلیق و زیربندی تفاوت اساسی با سایر کامیونهای سری ال مرسدس بنز داشت.مایلر در ایران با کد ۲۶۲۸ وبارنگ نارنجی تولید می شد.در زمینهای نا هموار و معادن مزیت های مایلر به خوبی مشخص شد.وبا استقبال بی سابقه گروهی از مشتریان که کاربردهای این چنینی از کامیون داشتند مواجه شد.
نخستین تولید این سری در سال ۱۹۵۹ در آلمان و برای مصرف داخلی انجام شد ولی تولید برای صادرات آن تا سال ۱۹۹۵ ادامه داشت. سری ال صادرات بسیار موفقی داشت و بسرعت در خاورمیانه، آفریقا و آمریکای جنوبی مشهور شد و بکار قرار گرفته شد.
مدلهای سبکتر که برای مسافتهای کوتاه و ساختوساز بود در کارخانه شهر مانهایم، و مدلهای سنگینتر برای مسافتهای طولانی در کارخانه شهر گاگناو تولید میشدند.
سری ال همچنین در ایران، بهطور فراوان وارد و پس از مدتی در داخل ایران تولید شدند و به بنز مایلر معروف شدند. هماکنون، ایران خودرو دیزل، این سری را در دو مدل ۲۶۲۴ و ۱۹۲۴ با نام خاور، تولید میکند.
در ادامه با چند نمونه از کامیون های بنز آشنا خواهیم شد : 3516
ژنراتور Caterpillar 3516 با تولید توان قابل اطمینان از 1450 تا 1750 ekW در 60 هرتز
فیلتر هواکش : AF4609 / A-5531-S / 8N6309 / 4P0710
فیلتر روغن : / O-5504 / IR726
فیلتر آب : WF2054
فیلتر گازوییل : IR756 / FC-5504