اینترناش, شرکت‌های ماشین آلات راهسازی

معرفی کشنده اینترناش ۹۸۰۰ کامیون امریکایی در ایران

معرفی کشنده اینترناش ۹۸۰۰ کامیون امریکایی در ایران
4.9
(28)

در این قسمت از وبسایت باکامیون به سراغ معرفی کشنده اینترناش افسانه ایی رفتیم .اینترناش در مدل های اینترناش۹۶۰۰ ، اینترناش ۹۷۰۰ و اینترناش ۹۸۰۰ در ایران عرضه شده است.

کشنده اینترناش

اینترناش یک برند معتبر و قدیمی کامیون ساز در آمریکا است که رتبه سوم در ساخت کامیون در آمریکا را بعد از برند های پیتربیلت و کنورث دارد.
از سال حدود ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۵ در دوره آقای رفسنجانی برای آخرین بار محصول آمریکایی با نام اینترناش به ایران وارد شد.
کشنده های اینترناش در آن زمان به صورت تمام اقساطی به راننده تحویل داده می‌شد و رانندگان موظف بودند طی دو سال در ایران بار ها را حمل کنند و اقساط بدون سود این کامیون را پرداخت کنند.
این شرایط را با الان مقایسه کنید که برای خرید هر کامیون وارداتی باید ۵ الی ۷ میلیارد هزینه کرد و ماه ها در انتظار ماند تا بتواند پلاک شود.
انواع کشنده های اینترناش در سال‌های وارداتی آن زمان وارد ایران شدند و این کامیون ها گاها از نظر کابین ،موتور ،گیربکس و دیفرانسیل با یکدیگر متفاوت بودند.

کشنده اینترناش
کشنده اینترناش

فول ترین کشنده اینترناش در دو سال آخر واردات این کامیون وارد ایران شد که همگی موتور برقی ،گیربکس ۱۸ سرعته فولر و فرمان برقی ،کابین بزرگ و یک تیکه و تودوزی کرمی رنگ داشتند.
اکثر کشنده های اینترناش رنگ کرمی را داشتند اما تعدادی رنگ های سبز ،آبی آسمانی و نارنجی نیز در میان آنها موجود است.
اعدادی که در انتهای نام اینترناش استفاده می‌شود اشاره به سایز کابین و مدل کامیون دارد به این صورت که اینترناش۹۶۰۰ کوجک ترین کابین ، اینترناش۹۷۰۰ کابین بزرگ بدون سقف و اینترناش۹۸۰۰ بزرگ ترین سایز کابین را دارد که هم از نظر طولی زیاد است و هم سقف بزرگ دریچه دار شیشه ایی دارد.

داشبورد کابین کشنده اینترناش۹۸۰۰
داشبورد کابین کشنده اینترناش۹۸۰۰

کشنده اینترناش و اف ۱۲

اینترناش در حساس ترین دوران حمل و نقل ایران وارد شد.
در آن زمان بهترین کامیون های هر برند اروپایی در ایران بودند.
اسکانیا ۱۱۲ و سپس اسکانیا ۱۱۳ دو اسطوره سوئدی در حال جولان در جاده ها بودند و واردات کامیون های اسکانیا یکی از ارکان اصلی حمل و نقل در آن زمان بود.
در آن سوی میدان کشنده های سری اف ولوو نیز در بهترین حالت خود در ایران مونتاژ می‌شدند که افسانه ایی ترین سری کامیون در ایران بودند.
اینترناش ، اف۱۲ و اسکانیا ۱۱۳ سرخپوستی در بین تمام رانندگان و علاقه مندان به کامیون در ایران طرفدار دارد و آن زمان رقابت سختی داشتند.
اینترناش از نظر کابین و نرمی و راحتی راننده از اسکانیا و اف بهتر بود اما خدمات آنان را نداشت و در آن سال‌ها لوازم ولوو و اسکانیا راحت تر در دسترس قرار می‌گرفتند.
از نظر موتور و گیربکس تقریبا هر سه در یک رده قرار میگیرند اما اینترناش در مقابل اسکانیا ۱۱۳ و اف ۱۲ کامیون سرعتی تری بود و برای کار های قدرتی و سرسنگین آنچنان استفاده نمیشد.
اینترناش را رانندگانی که در آن زمان مسیر های اروپا کار می‌کردند استفاده می‌کردند و پایه ثابت ترانزیت ایران تا اواسط دهه هشتاد اینترناش ۹۸۰۰ بود.

کشنده اینترناش و اف ۱۲
کشنده اینترناش

مشخصات فنی کشنده اینترناش

کشنده اینترناش یک کامیون آمریکایی بی دماغ و لوکس بحساب می آید که مشخصات زیر را دارد.

موتور کشنده اینترناش

موتور این کامیون یک موتور شش سیلندر ۱۲ لیتری کمنز است.
این موتور یکی از پر فروش ترین موتور های دیزلی در دنیا است و بدلیل سادگی و مناسب بودن برای کاربری در مناطق مختلف در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفته است .
این موتور حدود ۴۰۰ اسب بخار قدرت و ۲۲۰۰ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند.

گیربکس اینترناش

گیربکس این کامیون از نوع ۸ دنده دستی فولر است .
در نسخه های قدرتی اینترناش این گیربکس ۱۸ سرعته دستی می‌شود یعنی به ازای هر دنده یک اور قرار داده می‌شود.

قیمت کشنده اینترناش در بازار فعلای اواسط سال ۱۴۰۱ از ۲.۵۰۰ تا ۳.۵۰۰ بت توجه به آپشن و امکانات کامیون می‌تواند متفاوت باشد.

بررسی کامل کشنده اینترناش در فیلتر مهدی

شرکت فیلتر مهدی یکی از معتبرترین شرکتهای فروش فیلتر ماشین در ایران میباشد که با داشتن نمایندگی رسمی از معتبر ترین برندها در ایران محصولات خود را تولید میکند.

چقدر این پست برات با ارزش بود؟

روی یک ستاره کلیک کن تا امتیازت ثبت بشه!

یک پست مفید از نظر شما 4.9 / 5. تعداد نظرات شما: 28

تا الان کسی امتیاز نداده، میخوای اولین نفر باشی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *